diumenge, 7 de març de 2010

Metrònom Ferrater, número 500Ara que queden ben pocs exemplars del DVD Metrònom Ferrater a les llibreries del país i que proliferen els fetitxismes culturals, hem decidit posar a subhasta un exemplar molt especial de l'edició numerada a una de les plataformes més populars de la xarxa. Es tracta de l'últim dels exemplars, el 500, que l'oferim a un preu de sortida de 5'95 € (el cost original del DVD, sense additius). Teniu 10 dies per ser el millor postor a partir de... JA!

2 comentaris:

  1. Se m'acut que potser podriueu posar aquí als comentaris l'esat actual de ls subhasta. Vull dir per on pssa el prreu actual.
    Això evitaria dubtes com que que tinc jo ara. Proposo 10 euros o ja hauria de dir 40 o 100 o quant si el volgués de totes totes? Suposo que m'explico, oi?

    ResponElimina
  2. Sani, si cliques a la paraula subhasta l'enllaç et durà directament a la pàgina de l'ebay on podràs veure quin és el preu del DVD en aquell moment. L'únic que hauràs de fer per tal de licitar serà registrar-te al mateix ebay, cosa que és gratuïta.

    ResponElimina